De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • GBT wil actie in Westerhaar en Den Ham voor veilig sport en spel

GBT wil actie in Westerhaar en Den Ham voor veilig sport en spel

WESTERHAAR/DEN HAM – De  skatevoorziening te Westerhaar, die door name jeugdigen uit het dorp en de omgeving veel zou worden gebruikt, is kaduuk doordat de kunststoflaag is gebarsten en er bovendien gaten in de halfpipe zitten. Ook het skatepark  in Den Ham verkeert in beduimelde staat.

De raadsfractie van GBT in de gemeente Twenterand, waar Westerhaar en Den Ham toe behoren, vraagt het college van burgemeester en wethouders wat het denkt te ondernemen om de voorzieningen weer op peil te brengen. Het skeeleren en skaten is op beide plekken zou nu nagenoeg onverantwoord zijn en dat kan volgens de veronderstelling van GBT verrommeling tot gevolg hebben. Dat gebeurt volgens de fractie nu al, temeer daar het groenonderhoud te wensen overlaat, wat volgens de partij ook te maken heeft met bezuinigingen.

GBT spreekt over kapitaalsvernietiging als gevolg van ondoordachte bezuinigingen met de jeugd als grote verliezer. De grootste raadsfractie eist met zoveel woorden een omslag van beleid, zeker waar het gaat om sport en spel in een veilige openbare ruimte.

Deel dit nieuws!