De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Verbinder uit Daarle regiobestuurder namens boeren district Oost

Verbinder uit Daarle regiobestuurder namens boeren district Oost

DAARLE – De standsorganisatie LTO Noord heeft melkveehouder Immink te Daarle (gemeente Hellendoorn)benoemd als regiobestuurder in het district Oost benoemd. Immink begint per direct en volgt voorvrouw Koks  in deze functie op. De 51-jarige Immink runt met zijn zoon een melkveebedrijf. Hij kan bogen op een brede bestuurlijke kennis en ervaring.

Immink is sinds 2014 voorzitter van LTO Noord afdeling West-Twente, vice-voorzitter van stuurgroep Mineral Valley Twente, lid van kernteam Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, lid van bestuurs- en ambtelijke commissies van Natura 2000-gebieden betrokken bij Twente Groeit. In het verleden had hij bestuurlijke functies bij onder meer Rabobank, AB Oost en in de sport.

De nieuwe voorman LTO Noord geldt als een netwerker en een verbinder. ‘Je moet samenwerken binnen en buiten de landbouw om resultaten te behalen in de belangenbehartiging. Dat kun je LTO Noord niet alleen.’ Hij bijt zich graag vast in complexe dossiers, hij analyseert én overziet ze. Hij heeft als afdelingsvoorzitter veel ervaring opgedaan in gebiedsprocessen. ‘Er moet', laat hij weten, 'zoveel mogelijk ruimte blijven voor de ondernemers die door willen gaan.’

Deel dit nieuws!