De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Kampus in Rijssen, opleidingscentrum voor bouw, gebruiksklaar

Kampus in Rijssen, opleidingscentrum voor bouw, gebruiksklaar

RIJSSEN – De nieuwbouw van het gebouw Kampus aan de Morsweg in Rijssen is zover voltooid dat  sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden. Vanaf nu vindt de inrichting plaats, waarna eind augustus de eerste studenten van het ROC van Twente er  terecht kunnen. Het gebouw biedt onderdak aan opleidingen in de zorg, retail en bouw.

Bouwmensen Rijssen zal nog voor de zomervakantie  al hun intrede doen op hun nieuwe plek binnen Kampus. Remo West-Twente zal na de zomervakantie beginnen met verbouwen van de ruimtes, wat aan de nieuwbouw is gekoppeld is. Aansluitend worden ook de kantoren en praktijkhallen in gebruik genomen.

Verder zullen ook het Opleidingscentrum Transport & Logistiek Rijssen-Holten en InfraVak, het opleidingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, na de zomer gebruik gaan maken van de faciliteiten van Kampus. Na de zomervakantie komen alle gebruikers binnen via één en dezelfde nieuwe entree en gaan zij Kampus delen. Zo beginnen straks alle studenten in een nieuw gebouw  en innovatief onderwijspand.

Hart van Kampus wordt het Experience Center dat helemaal in het teken staat van ontmoeten, inspireren, etaleren en ontdekken van innovatieve techniek, onder meer in de zorg, retail, bouw en technieksector. Daarmee worden straks de vakmannen en vakvrouwen van de toekomst opgeleid.

 

Deel dit nieuws!