De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • College in Wierden akkoord met vierde veld voetbalclub Juventa'12

College in Wierden akkoord met vierde veld voetbalclub Juventa'12

WIERDEN – De voetbalclub Juventa ’12 in Wierden krijgt een nieuw voetbalveld. De gemeenteraad  moet er nog zijn zegen aan geven, maar het college van burgemeester en wethouders heeft geen bezwaar en komt met een positief advies. Het nieuwe veld zal het vierde zijn op het complex aan tussen de Tweede Lageveldsweg en de Vlierdijk, waar een nieuwe ingang komt.

In de loop  van volgend seizoen hoopt de club behalve twee natuurgrasvelden ook  een tweede kunstgrasveld in gebruik te kunnen nemen.

Het vierde veld van Juventa'12 markeert het tweede lustrum van de club die tien jaar geleden voortkwam uit de fusie van de oudste voetbalclub in het dorp VV Wierden en de kleinste SV Omhoog. De nieuwe vereniging kreeg haar domicilie aan de westkant van de Tweede Lageveldsweg en dat sportpark wordt nu dus uitgebreid, voor de tweede keer, want ook heeft de tennnisvereniging er een accommodatie.

Aan de overkant, waar ooit ook Omhoog en Wierden voetbalden zijn nu voetbalclub SVZW en de korfbalclub Blauw Zwart nog gehuivest.

Deel dit nieuws!