De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Hengelo biedt gewilde bouwkavels nabij stadscentum te koop aan

Hengelo biedt gewilde bouwkavels nabij stadscentum te koop aan

HENGELO - De gemeente Hengelo begint volgende week de verkoop van bouwkavels in ‘Broek aan het Pad’ en Marskant. Het betreft 28 bouwkavels aan de Marskant en dertien in het plan ‘Broek aan het Pad’. Er is volgende week een informatieavond  in de Burgerzaal in het stadhuis. De dertien kavels in ‘Broek aan het Pad’ worden in september bouwrijp gemaakt. De 28 kavels aan de Marskant al eerder. 

Voor deze kavels gaat het om twee type woningen; stadswoningen aan de Marskant en stadsvilla’s aan de Berflobeek. Voor de stadswoningen geldt dat deze tegen elkaar aan gebouwd worden. Het gaat om  woningen per blok. Aan de Berflobeek komen tien kavels voor vrijstaande of geschakelde woningen.

Vanwege de grote belangstelling en het beperkt aantal kavels in beide gebieden is een drempel van vierhonderd ingebouwd als inschrijfgeld. Dit bedrag wordt geïnd bij de optieverlening en geretourneerd bij aktepassering. De selecties vinden plaats op basis van notariële loting, daarna ontvangt iedereen bericht over de uitslag.

Deel dit nieuws!