De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Oosterbroek en Nordkamp nieuw in college Losser; Van Essen blijft

Oosterbroek en Nordkamp nieuw in college Losser; Van Essen blijft

LOSSER - De personele bezetting van het dagelijks bestuur in de gemeente Losser is rond, want Burgerforum, de grootste fractie in de gemeenteraad, presenteert kandidaat-wethouder Oosterbroek, geboren in Losser en nu woonachtig te Oldenzaal. Ze krijgt gezelschap van tweede nieuweling Nordkamp namens de PvdA en de zittende D66-wethouder Van Essen.

Oosterbroek  was in haar huidige woonplaats Oldenzaal een periode raadslid en is betrokken bij de zorgector, inzonderheid de jeugzorg, waarvoor ze werkzaam is geweest. Bij verkiezingen kwam Burgerforum met zeven raadszetels als grootste uit de bus. Gevolgd door het CDA met zes zetels. De fracties van D66, PvdA en VVD behaalde elk twee raadszetels. 

De youngster in het college zal Nordkamp zijn. De twintiger uit Overdinkel heeft zich in korte tijd laten kennen als een toeganklijk raadslid, adequaat debater en fractiechef der sociaaldemocraten. 'Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel meer verborgen kracht en positieve energie in de partij aanwezig is en ik draag er graag aan bij om daar het maximale uit te halen.'

 

 

Deel dit nieuws!