De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Gewezen bankdirecteur wordt wethouder voor Lokaal Dinkelland

Gewezen bankdirecteur wordt wethouder voor Lokaal Dinkelland

DINKELLAND - De grootste raadsfractie in de gemeenteraad, Lokaal Dinkelland,  heeft het oog laten vallen op voormalig bankdirecteur De Way als wethouder. Hij werkte binnen de Rabobank in tal van functies, zowel op management- als op directieniveau. De afgelopen jaren was hij directievoorzitter van de Rabobank Noord-Oost Twente.

De fractie van Lokaal Dinkelland ziet in De Way iemand met de juiste kennis en kunde om wethouder te zijn, waarenboven hij over een belangrijk netwerk in de gemeente én de regio beschikt. Bij  het uitoefenen van zijn werkzaamheden komen naar verwachting 's mans financiële en brede maatschappelijke kennis en kennissen uitstekend van pas.

De bedoeling is dat het nieuwe college van burgemeester en wethouders 31 mei in Denekamp zal worden geïnstalleerd. Eerder al werd bekend dat wethouder Brand namens de VVD  deel blijft uitmaken van het college en dat de combinatiefractie van PvdA/GroenLinks ook een plek in Vak K krijgt, mogelijk een der raadsleden: Severijn of Riesmeijer.

Deel dit nieuws!