De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Spoorpark in Goor biedt ruimte voor rijwoningen en appartementen

Spoorpark in Goor biedt ruimte voor rijwoningen en appartementen

GOOR - Er is een begin gemaakt met de aanleg en inrichting van het Spoorpark aan de Van Kollaan en Roerdompstraat in Goor. Er zullen daar zestien rijwoningen en zeven appartementen komen te staan. Het bestemmingsplan is onherroepelijk en de vergunning voor de bouw van de woningen aan de Roerdompstaat is verleend.

Voor de inrichting van de openbare ruimte, de straten, de parkeerplaatsen en het park verwacht de gemeente Hof van Twente eind mei het eerste voorlopig ontwerp te kunnen presenteren. De planning van het bestuur der gemeente is dat de werkzaamheden eind volgend jaar zijn voltooid. Begin deze maand  begon Niens Sloopwerken  begonnen met de afbraak van het garagebedrijf en de garageboxen. De verwachting is dat deze werkzaamheden een week of drie duren.

De bouw van de appartementen en woningen start in juni en loopt door tot medio 2023. Carbo Property bouwt de woningen aan de Roerdompstraat en zorgt voor de sloop van de garageboxen en het garagebedrijf. Voor de inrichting van de wegen, riolering en het park komt aannemer Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) in actie.

 

Deel dit nieuws!