De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Voorjaarskermis in Almelo voor één keer naar busstation Almelo

Voorjaarskermis in Almelo voor één keer naar busstation Almelo

ALMELO - De jaarlijkse voorjaarskermis in Almelo vindt dit keer plaats in de binnenstad van Almelo die als een geschikt alternatief  is aangedragen. Normaliter wordt in deze jaarlijkse kermis aan de Rembrandtlaan gehouden, maar vanwege werkzaamheden kan dat nu niet. Als alternatief opteert de gemeente voor de Wierdensestraat en het busstation in de binnenstad van Almelo.

Het deel van het Rembrandtveld waar de kermis in het voorjaar altijd staat, is momenteel in gebruik als opslag van materialen door de aannemer voor het uitvoeren van de werkzaamheden in het kader van de reconstructie van de H.R. Holstlaan. De kermis zou daarom uitwijken naar een ander deel van het terrein waar het doorgaans erg drassig is, zeker dit voorjaar, wat onwenselijk is.

Het Rembrandtveld kan wél worden gebruikt als stallingsruimte voor de salonwagens van de kermis. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de plek in de binnenstad een prima alternatief biedt voor één jaar. Langer kan trouwens ook niet vanwege het plan dit deel van de Wierdensestraat te herbestemmen, onder meer als nieuwe plek voor het Bevrijdingsmonument.

 

 

Deel dit nieuws!