De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw college in Haaksbergen wenst schoon schip bij De Kappen

Nieuw college in Haaksbergen wenst schoon schip bij De Kappen

HAAKSBERGEN - Het (nog samen te stellen) nieuwe college van burgemeester en wethouders in Haaksbergen gaat zo snel mogelijk in overleg met het bestuur van de coöperatie annex het cultuurcentrum De Kappen om tot een werkbare doelstelling én exploitatie te komen.

Theater De Kappen afficheert, onder verantwoordelijkheid van de Coöperatie zich nadrukkelijk als de huiskamer van Haaksbergen en hét adres in de Ster van Twente  voor toneel, cabaret, muziek en filmvoorstellingen. De programering is gericht op enerzijdseen veelzijdig programma met professionele artiesten, maar ook met amateurgezelschappen uit Haaksbergen en daarbuiten.  De Kappen biedt een bibliotheek, theater, filmhuis, kunstzaal, educatie, theatercafé (bar en keuken), ontmoetingsruimten, verhuurzalen en vergaderruimten.

Als open, brede, ondernemende, sociaal-culturele voorziening voor en door Haaksbergenaren onderhoudt Coöperatie De Kappen intensieve relaties met scholen, verenigingen, sociale instellingen, ondernemingen en burgers.

meer volgt

Deel dit nieuws!