De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Vloothuis van Tubbergen naar Hellendoorn als politiek wegbereider

Vloothuis van Tubbergen naar Hellendoorn als politiek wegbereider

HELLENDOORN/TUBBERGEN – Als troubleshooter was ex-wethouder Vloothuis van Oldenzaal  de afgelopen maanden actief als interim-wethouder van Tubbergen. Ze kreeg het door partijpolitieke tegenstellingen gedomineerde bestuur weer op de rails. Vloothuis is nu aangezocht door Lokaal Hellendoorn om aan de voet van de Heuvelrug te trachten vergelijkbare problemen te voorkómen. Net als de afgelopen jaren het CDA in Tubbergen heeft nu in Hellendoorn ook één partij de absolute  meerderheid.

Uit de uitslag blijkt volgens fractievoorzitter Dubbink overduidelijk dat de inwoners van de gemeente Hellendoorn een vernieuwde koers willen. ‘Het is aan ons om dit te realiseren. Er is veel werk te verzetten en als Lokaal Hellendoorn gaan we met volle energie deze uitdaging aan.'

We beseffen goed dat we, met dertien van de 25 raadzetels, een grote verantwoordelijkheid hebben gekregen.’ Dubbink wil met alle partijen in gesprek gaan en benaderde Vloothuis om die gesprekken te leiden als informateur.  Dat zou snel én zorgvuldig en met de intentie om samen te werken met andere fracties in de raad.

Deel dit nieuws!