De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Wethouder van Twenterand kiest na vier jaar voor recreatie Lageveld

Wethouder van Twenterand kiest na vier jaar voor recreatie Lageveld

TWENTERAND – Na één raadsperiode wethouder te zijn geweest houdt wethouder Harmsen van Twenterand het in die functie voor gezien. De inwoner van Den Ham heeft een baan geaccepteerd als manager op recreatiepark Het Lageveld in Wierden. Hij is wel verkiesbaar (nummer drie op de lijst) als raadslid voor Gemeente Belangen Twenterand, wat hij voor zijn wethouderschap ook was, van 2010 tot 2018, naast zijn baan bij de politie.

Harmsen vertrekt  trouwens al vóór het einde van de collegeperiode, namelijk per 1 maart, wat zijn nieuwe functie zou vereisen. Hij laat weten dat hij trots is op wat hij als dagelijks bestuurder van en voor Twenterand heeft weten te bereiken en daar ‘trots’ op terug te kijken.

Van de vier wethouders had (drie GemeenteBelangen Twenterand en één ChristenUnie) had de Hammenaar het relatief minst zware takenpakket. Hij zegt trouwens van zichzelf geen rasbestuurder te zijn, wat één van de redenen is dat hij het na één periode voor gezien houdt als wethouder, maar raadslid blijft, want als nummer drie op de lijst mag hij zich aar wel verzekerd van weten.

Eerder deze week maakte wethouder Volmerink van de buurgemeente Tubbergen kenbaar het ook voor gezien te houden als dagelijks gemeentebestuurder. Hij was twee periodes van vier jaar wethouder namens het CDA en heeft laten weten nog geen nieuwe betrekking te hebben.

Deel dit nieuws!