De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Verbazing over verzoek CDA in Dinkelland over 'city' Ootmarsum

Verbazing over verzoek CDA in Dinkelland over 'city' Ootmarsum

OOTMARSUM – Het RK Kerkbestuur, de Stadsraad, de VVV en de ondernemersvereniging in Ootmarsum willen nogmaals met de gemeente Dinkelland in conclaaf over de plannen om het hart van het siepelstadje op te stuwen in de vaart der volkeren. Volgens wethouder Brand kan dat op zijn vroegst in het nieuwe jaar.

Er liggen nu vanuit de diverse geledingen nieuwe ideeën  en plannen, waar Brand wel over wil praten, maar waarvan hij ook vaststelt dat er al veel over is gezegd. Het is de fractie van het  CDA die bij monde van woordvoerder Hemmer aandrong de plannen nog eens tegen  het licht te houden, met de mogelijkheid tot aanpassingen.

Brand zei er geen nee tegen, maar dit jaar lukt volgens hem  het niet meer om een sessie te houden over plannen en maatregelen. Dat kan volgens de wethouder op zijn vroegst in januari. Daarenboven benadrukte hij dat een aantal dingen vastligt, zoals het autoluw maken van het centrum van Ootmarsum én de openbare orde en veiligheid.

Overigens reageerden ook andere raadsfracties verbaasd op de CDA-vragen, met name het raadslid Zwiep van Lokaal Dinkelland.

Deel dit nieuws!