De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Oldenzaal trekt ruim een ton uit voor de vertraagde sloop gymzaal

Oldenzaal trekt ruim een ton uit voor de vertraagde sloop gymzaal

OLDENZAAL - De gymzaal aan de Bernard van Meursstraat te Oldenzaal zal over een jaar of twee worden afgebroken, waarna het bewegingsonderwijs van de scholen in de wijk De Thij (mede) plaats zal vinden in de hockeyhal van OHC Bully  aan de Sportlaan. Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor 65.000 euro neer te tellen voor de sloop en 19.000 euro als extra bedrag vanwege vertraging.

De hockeyhal krijgt een inrichting volgens de lijst basisinventaris bewegingsonderwijs. Voor het gebruik van de hockeyhal zal de gemeente een huurovereenkomst voor de duur van tien jaar afsluiten met Stichting Sportzaal Nardusboer. Daarnaast betaalt de gemeente ook nog een aanvullend budget van 7.500 euro voor de huur van de hockeyhal benevens 60.500 voor de vaste inrichting van de hal om dit in tien jaar te activeren.

In de loop van volgend jaar wil de gemeente Oldenzaal onderzoek te doen om te bezien of de vrijgekomen gronden aan de Bernard van Meursstraat voor herontwikkeling kunnen worden geparkeerd in het grondbedrijf.

 

Deel dit nieuws!