De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Paarhuis Bouwadvies verkast in Vriezenveen naar Almeloseweg-Oost

Paarhuis Bouwadvies verkast in Vriezenveen naar Almeloseweg-Oost

VRIEZENVEEN - Het bouwadviesbedrijf Paarhuis verhuist van de Watergang  te Vriezenveen naar een perceel aan de Almeloseweg-Oost. De naamgever van het bedrijf, gespecialiseerd in ontwerp, bouw en advies ter zake onroerend goed, heeft met de gemeente Twenterand overeenstemming bereikt over een huurkoopconstructie.

Het beoogde bedrijfspand van Paarhuis, oprichter, eigenaar en directeur, omspant bijna driehonderd vierkante meter voor een prijs van 146.458 euro. Het zal als gezegd in huurkoop worden verworven. Paarhuis Bouw en Advies is volgens de grondvester in drie jaar tijd zijn een vaste speler op de markt geworden.

De meeste opdrachten krijgt het bedrijf volgens  de directeur de directe regio, Twente en Salland, maar hij laat weten ook projecten in andere delen van het land in porrefeuille  te krijgen. 'Wij ontwerpen, tekenen, calculeren en geven bouwadvies op een praktische en realistische manier', aldus de directeur-eigenaar.

Het elf hectare omspannende bedrijventerrein Almeloseweg-Oost ligt aan de N36 en biedt ruimte voor onder meer bedrijfsverzamelgebouw De Marne. Na een moeizame start, vanwege onder meer bewonersverzet, kwam er schwung in de tent, met onder meer het autobedrijf Schmidt en statenmakerbedrijf Niks.

Deel dit nieuws!