De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Exodus bedrijven Rijssen naar Nijverdal (Lochter) lijkt eindeloos

Exodus bedrijven Rijssen naar Nijverdal (Lochter) lijkt eindeloos

NIJVERDAL/RIJSSEN - Steeds meer bedrijven in Rijssen kiezen voor een verhuizing naar het bedrijvenpark 't Lochter in Nijverdal. Leverink Transport uit Rijssen gaat nu ook de stap maken, want heeft op 't Lochter het oog op een zichtkavel van 1,7 hectare laten vallen.

De exodus zorgt in de gemeente Rijssen-Holten voor toenemende frustratie. Dat geldt zeker nu een gerenommeerd bedrijf als Leverink Transport verkast, zoals eerder Rijssense bedrijven als Niverplast en Heutink al eerder deden. Ook het bureau van de politie West-Twente wordt op 't Lochter in Nijverdal gebouwd, terwijl Rijssen er jaren op aasde.

Leverink Transport is de zoveelse in de rij die van Rijssen naar Nijverdal verkast. Het bedrijf  dateert van 1934 en biedt als 'logistiek partner van formaat' een veelzijdig aanbod aan werkzaamheden, met vervoer als kerntaak, zowel van goederen als ook van containers. De firma beschikt over 75 trekkende eenheden, 160 getrokken eenheden en ruim zestig kooiapen. De meeste transporten van de firma Leverink vinden in West-, Midden- en Zuid-Europa plaats.

Deel dit nieuws!