De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Hengelo betaalt mee aan renovatie velden FC Twente op Veldwijk

Hengelo betaalt mee aan renovatie velden FC Twente op Veldwijk

HENGELO/ENSCHEDE – De gemeente Hengelo wil een bedrag van 35.000 euro bijdragen in de renovatie van twee velden op sportpark Veldwijk waar de trainingsaccommodatie van FC Twente is. Daarenboven zal Gildebor personele en machinale inzet in natura leveren bij de uitvoering van de werkzaamheden op beide velden, waar in de markt tien mille voor zou staan.

De renovatie de velden kost naar verwachting ruim anderhalve ton. FC Twente huurt op sportpark Veldwijk zes voetbalvelden. De club uit Enschede is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en wil twee velden renoveren, die niet meer voldoen aan de eisen, zeker niet met het oog het toekomstige gebruik ten behoeve van de voetbalacademie FC Twente/Heracles.

FC Twente wil deze maand beginnen met de werkzaamheden, zodat bij de start van de volgende jaargang, te weten het seizoen 2021/2022 alle velden voldoen aan die eisen die worden gesteld. Gildebor is een sociaal leerwerkbedrijf voor beheer en onderhoud van openbare ruimten, groenwerk en beheer in Hengelo, Hof van Twente én het werk-leerbedrijf SWB.

Deel dit nieuws!