De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Lof voor Meulenkamp over samenvallen der dingen bij spoor Goor

Lof voor Meulenkamp over samenvallen der dingen bij spoor Goor

GOOR -  Er klonk nog net geen ovationeel applaus, maar de gemeenteraad liet het besluit wel gepaard gaan met veel spreekwoordelijk hosannagezang toen werd besloten tot de aankoop van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Van Kollaan in Goor en het beschikbaar stellen van de netto opbrengst (na aftrek van de kosten van sloop en sanering van de voormalige gemeentewerf) aan te wenden ten behoeve voor het aanleggen van een spoorpark.

Ook wethouder Meulenkamp was in zijn nopjes met het op hun plek vallen van alle onderdelen van het plan. Er is door samenwerking met een projectontwikkelaar in de Roerdompstraat en omgeving sprake van de afbraak van oude meuk, het verfraaien van het stedenbouwkundig aanzicht, het optrekken van nieuwe woningen (denkelijk voor de verhuur) en dan resteert er nog twintigduizend euro voor de aanleg van een spoorpark Goor-Oost.

Meulenkamp was duidelijk goed te pas over de gang der dingen en de complimenten van de complete gemeenteraad. 'Mooi, dat enthousiasme, alle puzzelstukjes vallen op de plaats, het is groter dan we in het begin dachten. Het geld klotst ook hier niet tegen de plinten op, maar de risico's zijn beperkt en verantwoord. De wensen uit de buurt komen nog als we de grond eenmaal in handen hebben', aldus de wethouder in reactie op de lof uit de raad.

 

Deel dit nieuws!