De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Donatie drie keer vijf mille voor voedselbanken Noordwest Twente

Donatie drie keer vijf mille voor voedselbanken Noordwest Twente

VROOMSHOOP/TUBBERGEN/WIERDEN - De regionale Stichting Mensen voor Mensen heeft vandaag drie voedselbanken voorzien van een donatie van elk vijfduizend euro. Het gaat om de voedselbanken Bowie te Wierden, Manna in Vroomshoop en Verjaardagsbox te Tubbergen. Het echtpaar Evers van Marquette, het uitzendbedrijf achter de stichting, bracht alle drie de voedselbanken vandaag een bezoek.

Mensen voor Mensen, een groep ondernemers uit Twente, zet zich al jaren in voor de bestrijding van stille armoede in de samenleving.  Elk jaar reikt de stichting cheques uit aan organisaties die mensen in moeilijke situaties helpen. Het geld wordt onder andere bijeen gebracht met de opbrengst van het Haringgala dat tweejaarlijks bij de voetbalclub Heracles wordt aangericht. De coronacrisis gooide ook hier dit jaar roet in het eten.

Niettemin zorgde de stichting zorgde ervoor dat er met behulp van bedrijven voedselpakketten zijn verstrekt met het oog de kerstdagen en zorgt zo mede voor een lichtpuntje voor mensen die moeite hebben financieel het hoofd boven water te houden.

Deel dit nieuws!