De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Wisseling van de wacht binnen de fractie van Lokaal Hellendoorn

Wisseling van de wacht binnen de fractie van Lokaal Hellendoorn

DAARLE/HAARLE - Vanwege de drang tot verjonging maakt fractievoorzitter Ten Have van Lokaal Hellendoorn in de gemeente van deze naam plaats voor het raadslid Dubbink. Daarmee blijft de fractieleiding in handen van een vrouw en het dorp der inwoning op één letter na identiek, want woont Ten Have aan de westkant van de gemeente in Haarle, haar opvolger is woonachtig aan de oostrand in Daarle.

Ten  Have, die ook een periode wethouder is geweest, de eerste namens Lokaal Hellendoorn, blijft lid van de raadsfractie en laat in een persbericht optekenen dat het tijd is voor 'verjonging en vernieuwing'. Dubbink is geboren en getogen in Daarle, ging studeren in Amsterdam (organisatiewetenschap en Enschede (bestuurskunde) om vervolgens terug te keren naar de 'oale groond'  van 'n Tip en omgeving.

Om den brode werkt de 29-jarige Dubbink nu als projectmanager bij Stimuland waar ze zich inzet voor een leefbaar platteland. Ze zegt: ‘Ik kijk er naar uit om als fractievoorzitter aan de slag te gaan. Om samen met onze inwoners en andere fracties te werken aan een mooie en leefbare gemeente.' In dat verband stelt Ten Have blij te zijn met een opvolger als roerganger, want 'jong, bevlogen en enthousiast'.

 

 

Deel dit nieuws!