De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Opnieuw kiest transportbedrijf met groeispurt voor XL Park in Almelo

Opnieuw kiest transportbedrijf met groeispurt voor XL Park in Almelo

ALMELO - Het distributiebedrijf bedrijf E. van Wijk Group verhuist van het naburige Wierden naar XL (Business) Park in Almelo, waar meer ruimte is, waar ook meer mogelijkheden zijn voor een efficiente bedrijfsvoering en waar de bereikbaarheid dankzij de ligging aan de A35 stukken beter is. Het bedrijf krijgt moderne faciliteiten in de nieuwbouw, die naar verwachting over twee jaar in gebruik kan worden genomen.

Het bedrijf E. van Wijk Group is een familiebedrijf ontstond in 1948 met één vrachtwagen in Genderen, nu 335, en ontwikkelde zich tot een logistiek dienstverlener die behalve in Nederland ook bedrijven  heeft in Oost-Europa, met bij elkaat zo'n 750 medewerkers. Het bedrijf zegt niet te denken in bestemmingen, maar in verbindingen en bovendien in 'langetermijnrelaties die onze opdrachtgevers verder brengen'. 

De onderneming zegt elk transport aan te vatten, want niks te min en niks groot. De website meldt dat het bedrijf met de nieuwste expertise, Pharma & Healthcare, inspeelt op de groeiende vraag naar speciaal transport en opslag. Het bedrijf heeft nu op vier plekken vier hectare aan ruimte voor opslag/warehousing.  E. van Wijk Group is de eerste gebruiker van een nieuw opslagcomplex dat de Vlaamse investeerder Heylen laat verrijzen, in navolging van de bouw een vrij opdeelbare kolos ten behoeve van opslag.

 

 

 

Deel dit nieuws!