De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Bruns van Keolis terug in bestuur Heracles, als commerciële man

Bruns van Keolis terug in bestuur Heracles, als commerciële man

ALMELO/WIERDEN – Niets staat volgens het bestuur van Heracles Almelo de terugkeer van bestuurslid Bruns in de weg. De Wierdenaar trad in het voorjaar terug vanwege een onderzoek naar de gang van zaken tijdens een aanbesteding bij het openbaar vervoersbedrijf Keolis, waar hij een directionele functie had, voor een grote order, te weten 250 autobussen.

Een door Keolis ingesteld onderzoek leidde tot de conclusie dat er voor Bruns geen belemmeringen zijn om met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als bestuurslid van Heracles te hervatten. ‘Op geen enkele wijze is gebleken dat Richard Bruns persoonlijk bij fraude of andere onregelmatigheden binnen Keolis was betrokken’, meldt her bestuur in een persbericht.

Binnen het bestuur neemt de in Wierden woonachtige Bruns de portefeuille commerciële zaken over, die tot en met 30 juni jongstleden gedurende veertien jaar in handen was van bestuurder Samsen.

Bruns: ‘Er is een enorme last van mijn schouders gevallen. Na een vervelende periode, waarin onjuiste dingen werden beweerd en geschreven, ben ik blij dat ik naar de toekomst kan kijken. Met veel enthousiasme pak ik mijn bestuursfunctie weer op.’

Deel dit nieuws!