De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Oplossing voor parkeren bij supermarkt van Kuipers in Oldenzaal

Oplossing voor parkeren bij supermarkt van Kuipers in Oldenzaal

OLDENZAAL - Om te voldoen aan de parkeernorm moeten bij de supermarkt Jumbo Kuipers te Oldenzaal meer parkeerplaatsen komen. Kuipers wil die parkeerhavens aanleggen op de plek van de vier gesloopte huurwoningen aan de Glindestraat, wat voor verdeeldheid zorgt in de buurt. Het college van burgemeester en wethouders stelt na onderzoek voor om de parkeercapaciteit op de plek van de vier gesloopte huurwoningen aan de Glindestraat uit te breiden.

Dat kan naar de bevindingen van het college in combinatie met het verbeteren van voorzieningen voor fietsers en hiervoor een integraal plan op te stellen, dat er op is gericht de leefbaarheid en de verkeersveiligheid in het gebied te waarborgen. Kuipers is al geruime tijd op zoek naar een oplossing Om die reden wil het college de aanbevelingen uit het parkeer- en verkeersonderzoek overnemen en Kuipers vragen een plan op te stellen dat algemene instemming heeft.

Om dit te bevorderen geeft het college nu alvast aan mee te werken aan de uitbreiding van de parkeercapaciteit op de plek van de vier gesloopte woningen aan de Glindestraat.

 

Deel dit nieuws!