De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Nijhof-Wassink neemt weer veevoedertransporteur in België over

Nijhof-Wassink neemt weer veevoedertransporteur in België over

RIJSSEN - Het transportbedrijf Nijhof-Wassink, met de hoofdvestiging in Rijssen, heeft zijn positie in het veevoedertransport na de recente overname van Ecotrans verder versterkt door in België de activiteiten van Thuysbaert uit Sinaai over te nemen, ook  transport in het gecompartimenteerde ADR bulktransport voor veevoeders en sluit perfect aan op de huidige werkzaamheden binnen de divisie Feed Logistics,. 

Op deze manier kan Nijhof-Wassink, naast het reguliere bulk- en zakgoedtransport, een nog breder dienstenpakket en een uitgebreidere service aanbieden. 'We vervoeren reguliere bulkproducten, ADR producten en zakgoed voor de veevoeder- en kunstmestindustrie binnen Europa. Hierdoor kunnen we nog meer flexibiliteit, service en efficiency bieden', zegt divisiedirecteur Schoemaker.

Deze overname past volgens Schoemaker binnen de ambitie van het Rijssense transportbedrijf 'om onze toonaangevende rol in het mengvoedertransport uit te breiden'. De huidige directie van Thuysbaert blijft tot 1 januari 2021 aan het bedrijf verbonden,  want over vijftien maanden vanaf dan zullen beide bedrijven het gefuseerd zijn met Nijhof-Wassink België.

 

Deel dit nieuws!