De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Beukers nieuwe voorzitter van lokale omroep Delta in Twenterand

Beukers nieuwe voorzitter van lokale omroep Delta in Twenterand

WESTERHAAR - De gewezen bestuursvoorzitter Beukers van de welzijnsstichting De Welle treedt aan als nieuwe bestuurlijke leidsman van de Delta Media Groep in de gemeente Twenterand. Hij volgt voorzitter Hannenberg op, die enige tijd geleden al aangaf haar bestuurlijke taak te willen beëindigen. Ze werd voorzitter toen haar voorganger De Haan wegens ziekte moest terugtreden.

Er staan de lokale zendgemachtigde belangrijke ontwikkelingen te wachten, voorop de optimalisering van de geplande samenwerking met de zendgemachtigde van Hardenberg. Er is, zij het op een laag pitje, al enige tijd een minimale vorm van gezamenlijk optrekken, met enige uitwisseling van berichten en ideeën,  maar structureel is dat niet. Waar nog bijkomt dat gedacht wordt aan het tevens aanknopen van banden met Ommen en dat er ook nog ruimte ligt aan de zuidwest kant, te weten HOi in de gemeente Hellendoorn en Regio FM in Wierden, ofschoon die omroep nu de programma's van Twente FM in Noordoost Twente één op één uitzendt. 

Toeval of niet, in beide gemeenten, dus Hellendoorn en Wierden, heeft de nieuwe voorzitter van de Delta Media Groep veel voetsporen liggen, want De Welle was als welzijnsinstelling werkzaam in zowel Hellendoorn als Wierden. Beukers woont in Westerhaar, was in een grijs verleden PvdA-raadslid van toen nog de gemeente Vriezenveen, maar trad af toen hij zonder vergunning een bijgebouw optrok. 

 

Deel dit nieuws!