De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Partij voor de Toekomst passé in de provincie; nu Mooi Overijssel

Partij voor de Toekomst passé in de provincie; nu Mooi Overijssel

ENSCHEDE – Na een zoveelste ruzie met rumoer, ruzies en afsplitsingen in de landelijke ouderenpolitiek heeft de Partij voor de Toekomst (ooit Ouderenpartij/50PLUS) in Overijssel besloten zich geheel te verzelfstandigen. Het raadslid Kerkhof laat weten puur provinciaal door te gaan met als politiek vehikel een partij die Mooi Overijsel is gedoopt.

‘Het zal u niet zijn ontgaan, maar in navolging van vorige keer bij 50PLUS is er nu ook ruzie uitgebroken in de landelijke top van de Partij voor de Toekomst. In een tijd die gedomineerd wordt door een Coronacrisis die onze achterban hard raakt, maar ook het feit dat er na de Coronacrisis waarschijnlijk een financiële crisis ontstaat is het voor ons van belang er voor de volle honderd procent voor de achterban te zijn’, stelt Kerkhof in een persbericht.

Alle ruzies in de Partij voor de Toekomst maken het provinciale politici bijkans ‘onmogelijk’ naar behoren hun politieke arbeid te verrichten. ‘Dit is voor ons onverteerbaar’, want volgens hem zijn integriteit, eerlijkheid, transparantie en inzet richting de doelgroep’ in het geding. ‘We hebben dan ook besloten om als specifieke Overijsselse partij verder te gaan.’

Deel dit nieuws!