De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Verkoop bedrijfskavels op De Elsmoat in Enter heeft wind in rug

Verkoop bedrijfskavels op De Elsmoat in Enter heeft wind in rug

ENTER - Het bedrijf Nico Spekenbrink Bouw aan de Witmoesdijk te Enter vestigt zich op het bedrijventerrein De Elsmoat in een gebouw waar ook Bransus Cosmetics neerstrijkt, met een huurcontract voor tien jaar. Bransus Cosmetics is een bedrijf dat via een webshop een uitgebreid beauty-producten in zeventig landen aanbiedt voor zowel de consumenten als voor professionals. Het betrekt een bedrijfs- en opslagruimte van krap negenhonderd vierkante meter met dik 380 vierkante meter aan kantoorruimte. De huur gaat volgend jaar augustus in voor een periode van tien jaar.

Het gaat volgen Uniek Makelaardij sowieso crescendo op De Elsmoat. Zo heeft Villa Chocola per februari volgend jaar circa 370 vierkante meter voor kantoren en showroom afgenomen. Villa Chocola dateert van 2011 en heeft drie winkels, te weten in Enschede (onderdeel winkelcentrum De Klanderij), in Apeldoorn en in Almere. Verder bouwt Ballast & Slagman een bedrijfsverzamelcomplex dat zestien multifunctionele ruimtes zal omspannen, waarvan de meeste al zijn verkocht.

Ofschoon het goed marcheert met de kaveltransacties  op De Elsmoat bezijden de A1 is er ook nog grond te koop: de laatste vier hectare van de tweede fase, plus zichtlocaties in de eerste fase.

 

Deel dit nieuws!