De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Gemeente koopt oude politiebureau Rijssen voor betere kruising

Gemeente koopt oude politiebureau Rijssen voor betere kruising

RIJSSEN - Het college van burgemeester en wethouders der gemeente Rijssen-Holten stelt de volksvertegenwoordiging voor een bedrag van 560.000 euro op tafel te leggen voor de aankoop van het oude politiebureau aan de Molenstalweg in Rijssen. Dat  zou van belang zijn voor de beoogde reconstructie van deze weg, want zo kan straks de scherpe bocht bij de aansluiting op de Haarstraat veiliger worden gemaakt.

De snelheid op de Molenstalweg blijft voor het grootste deel vijftig kilometer per uur, maar op een klein deel bij het station  gaat een maximum-snelheid van dertig kilometer per uur gelden. Met name ten behoeve van de brandweer, die aan de straat de kazerne heeft, wordt over het grootste deel van de weg vijftig kilometer gelden.

Tijdens de werkzaamheden, waarmee aan de kant van de Boomkamp al een begin is gemaakt, kan de brandweer volgens het college van burgemeester en wethouders te allen tijde uitrukken in het geval van calamiteiten. De meubelzaak van Otje van Potje, met ingang aan de Molenstalweg, ondervindt wel hinder van de reconstructie.

 

 

 

 

Deel dit nieuws!