De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Raams vertrekt als directeur bij Dimence en gaat nu naar Zeeland

Raams vertrekt als directeur bij Dimence en gaat nu naar Zeeland

 ALMELO - Na vijftien jaar vertrekt directeur bedrijfsvoering Raams bij de insteling voor geestelijke gezonsheidszotg Dimence. Ze zal per december aanteden als bestuurder bij Emergis, ook een ggz-organisatie, mar dan in Zeeland. Raams is volgens Dimence van grote waarde geweest voor de ontwikkeling van deze Overijsselse instelling en tevens voor de ggz in Nederland en ook in het buitenland.

Volgens bestuursvoorzitter Van der Wal zal haar spirit, doorzettingsvermogen en enthousiasme bij Dimence worden gemist. Raams is in september 2005 gestart als teamleider en psychotherapeut bij de Riagg IJsselland. Na de fusie in 2008 tot Dimence is zij na een tussenstap als circuitmanager in 2015 directeur bedrijfsvoering geworden. Zij vormde de afgelopen tijd met directeur zorg Van Wel de directie van Dimence.

Raams geeft aan met plezier bij Dimence te hebben gewerkt, maar ook uit te zien naar haar 'nieuwe avontuur' in Zeeland. 'Graag zet ik mijn kennis en ervaring in de ggz ten volle in om de mentale gezondheid van zoveel mogelijk mensen in Zeeland (en daarbuiten) te verbeteren waar dat kan. Natuurlijk met medewerkers en partners, want goede ggz bouw je samen en is een investering in toekomstige generaties.'

Deel dit nieuws!