De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Verhuizing woningcorporatie Sint Joseph naar rand van Almelo

Verhuizing woningcorporatie Sint Joseph naar rand van Almelo

ALMELO – De woningcorporatie Sint Joseph in Almelo heeft de keuze gemaakt om te verhuizen van de ‘oale groond’ op het Sluitersveld naar een ‘zichtlocatie’ aan een uitvalsweg op bedrijvenpark Twentepoort. De corporatie verruilt twee panden aan de Heetveldsweg voor een kantoorgebouw waarin voorheen Eshuis Accountants was gehuisvest. Dat is volgens directeur-bestuurder Beumer geschikt om een wens van haar in vervulling te laten gaan: alle medewerkers onder één dak.

Dat de gebouwen aan de Heetveldsweg op basis van ARBO-wetgeving zouden moeten worden aangepast bleek het zetje dat Beumer nodig had om te kiezen voor een nieuwe behuizing. ‘Verhuizen is, kostentechnisch gezien, voor de corporatie een betere oplossing’, aldus Sint Joseph in een persbericht.

Beumer juicht als gezegd de centralisatie toe, want dat dient volgens haar  een efficiënte samenwerking en de bedrijfscultuur. Huurders kunnen aan de Twentelaan terecht voor vragen, gesprekken, sleutelinlevering en meer. De nieuwe plek biedt voldoende parkeergelegenheid en is met de auto en fiets goed bereikbaar.

De kantoorpanden aan de Heetveldsweg gaat de woningstichting verkopen. Het kantoor aan de Twentelaan huurt Sint Joseph. Door dit pand te huren, is de woningcorporatie flexibeler in haar eigen huisvesting bij groei of krimp in de toekomst.

Deel dit nieuws!