De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Nijhof-Wassink: overname versterkt positie 'op de boer' in Benelux

Nijhof-Wassink: overname versterkt positie 'op de boer' in Benelux

RIJSSEN - Het transportbedrijf Nijhof-Wassink, met de hoofdvestiging in Rijssen, heeft de chauffeurs en het wagenpark (tien bulkcombinaties) overgenomen van Quartes en Agri-Activ, mét de zeven chauffeurs. Deze deal was voor alle betrokken bedrijven interessant, want efficiënt. Voor het Rijssense transportbedrijf biedt het de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen als toeleverancier voor de veehouderij en de akkerbouw in de Benelux.

Vorig jaar november werden het Belgische mengvoederbedrijf Quartes en het toeleveringsbedrijf aan de akkerbouw Agri-Activ al overgenomen door de Royal Agrifirm Group. De bedrijven versterkten hiermee hun positie dankzij een concentratie op de kernactiviteiten en de efficiency. Het afstoten van de transporttak past ook in dat plaatje. Nijhof-Wassink was vanwege zijn sterke positie in de Benelux een meer dan logische partner.

Voor het Rijssense transportbedrijf biedt de overname de mogelijkheid zich verder ontwikkelen als toeleverancier voor de veehouderij en akkerbouw in de Benelux. Ook volgens algemeen directeur Van den Heuvel van Agrifirm (Quartes en Agri-Activ) kan de vlag uit. ‘Nijhof-Wassink heeft een groot aantal standplaatsen in België, een grote vloot en chauffeurskorps en is 24/7 operationeel. Door samen te werken met Nijhof-Wassink en DVM behouden we de Belgische manier van transport om onze Belgische klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.'

Deel dit nieuws!