De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Net als Prodigal Son kiest Blekkenhorst nieuwe weg, met Zandstuve

Net als Prodigal Son kiest Blekkenhorst nieuwe weg, met Zandstuve

DEN HAM – Het horecabedrijf De Zandstuve in Den Ham gooit het roer ten dele om teneinde in de behoefte van de nieuwe anderhalve-meter-tijd te voorzien. Zo introduceerde eigenaar en uitbater Blekkenhorst onlangs een afhaalservice, richtte hij twee buitenterrassen in voor passanten. Daarenboven wil hij meet buitenactiviteiten houden. In dat licht trad hedenavond Erwin Nyhoff op met zijn Corona Cadillac Concert.

Nyhoff brak een jaar of dertig geleden door met de band Prodigal Sons. De band boekte in binnen- en buitenland succes, maar op een gegeven moment was dat ook weer gebeurd. Nyhoff moest weer baantjes nemen om de kost te verdienen. En hij bleef optreden. Een tweede doorbraak volgde toen hij werd (her)ontdekt dankzij zijn deelname aan The Voice waarin hij ‘The River’ van Bruce Springsteen coverde.

Verder traden Koen Hansen en Bella Italia op. 'Eindelijk weer een beetje kunnen dromen, het was een topavond', aldus  Blekkenhorst. Morgen is er bij De Zandstuve klassieke muziek in wat de uibater de 'garden of love' noemt.

Deel dit nieuws!