De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Oldenzaalse weg- en waterbouwer aan slag bij De Mors in Delden

Oldenzaalse weg- en waterbouwer aan slag bij De Mors in Delden

DELDEN /OLDENZAAL – Het bedrijf Twentse Weg- en Waterbouw te Oldenzaal gaat voor 586.000 euro het parkeerterrein bij het sportpark De Mors te Delden opnieuw aanleggen. Behalve de herinrichting van het parkeerterrein De Mors omvatten de werkzaamheden tevens het uitvoeren van rioolwerkzaamheden en het aanleggen van een voetpad langs de Sportlaan naar het Aparthotel.

In de plannen is rekening gehouden met onder andere veilige fietsroutes vanaf de scholen, goede bereikbaarheid, een bescheiden toename van het aantal zogenoemde verkeersbewegingen. Het steven is bovendien zoveel mogelijk bomen (platanen) te behouden. Het plan is met de gebruikers van het sportpark besproken.

De gemeente constateerde begin dit jaar al dat er draagvlak bestaat voor de herinrichting van het parkeerterrein, in combinatie met een sporthal ter vervanging van De Reiger op het sportpark is gerealiseerd wordt aansluitend de herinrichting van het parkeerterrein gestart. De verwachting is dat er in oktober/ november met de uitvoering kan worden begonnen. Eerder al is besloten tot nieuwbouw van een sporthal voor Delden, waarvan de oplevering naar verwachting eind dit jaar of begin volgend jaar plaats zal grijpen.

Deel dit nieuws!