De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Losser gaat één van drie velden bij Sportclub Overdinkel renoveren

Losser gaat één van drie velden bij Sportclub Overdinkel renoveren

OVERDINKEL - De gemeente Losser gaat een sportveld in Overdinkel versneld, want nog dit voorjaar, renoveren en trekt daarvoor veertigduizend euro uit. De noodzaak is van 'renovatie' is volgens het college van burgemeester en wethouders aangetoond. Het gaat om drie velden, waarvan er nu één met voorrang zal worden aangepakt De drainagesystemen van de velden zijn verouderd en dat de velden moeten worden opgelapt.

'Door de coronacrisis worden op dit moment de wedstrijdvelden niet gebruikt', stelt wethouder Nijhuis in een persbericht. 'We maken van deze gelegenheid gebruik om dit veld nu te renoveren. Daarnaast biedt het ons in deze crisistijd ook de mogelijkheid om werk aan te besteden bij ondernemers die het nu juist zo moeilijk hebben. Als straks de huidige maatregelen zijn opgeheven en er weer mag worden gespeeld, zorgt deze renovatie voor een goede bespeelbaarheid en spelplezier.”

 Het sportpark is vanwege de coronacrisis geheel gesloten,  maar mag weer onder voorwaarden weer worden gebruikt. Sportclub Overdinkel gaat de trainingen voor jeugdteams vanaf vandaag dan ook hervatten. Er zijn daarvoor dus twee velden beschikbaar. Voor de renovatie van het derde sportveld staat ongeveer twaalf weken. De aanbestedingsprocedure voor de renovatiewerkzaamheden is inmiddels gestart en het streven is zo spoedig mogelijk de opdracht te verlenen.

Deel dit nieuws!