De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Voedselbank Midden-Twente hervat uitgifte Borne, Hengelo en Goor

Voedselbank Midden-Twente hervat uitgifte Borne, Hengelo en Goor

BORNE/GOOR/HENGELO - Het bestuur van Voedselbank Midden Twente heeft vandaag, in overleg met de teamcoördinatoren, besloten dat de voedseluitgifte op de locaties in Borne, Goor en Hengelo met ingang van 1 mei zal worden hervat. Het uitgangspunt is en blijft dat de gezondheid en veiligheid van de vrijwilligers gewaarborgd moet zijn. De hervatting van de voedseluitgifte dient daarom 'coronaproof'plaats te vinden, zo wordt gemeld.

Absolute voorwaarden zijn naleving van de anderhalve meter sociale ruimte bij de uitgiftepunten plus een strikte beperking van de contactmomenten tussen vrijwilligers onderling, tussen vrijwilligers en klanten en tussen klanten onderling.

Het bestuur dankt Schouwburg Hengelo,  All 4 Free, Doors wide Open, Dream Borne, Simytech, Lokaal Hengelo voor het waarnemen van de honneurs en de goede zorgen. Sinds een aantal weken fungeert de schouwburg als locatie voor de tijdelijke voedselbank van All4Free. Vanuit de schouwburg worden voedselpakketten verstrekt. Er werken steeds meer horecamedewerkers van de schouwburg mee met de vrijwilligers van All4Free en mede daardoor kan het aantal te verstrekken pakketten de komende periode fors worden verhoogd.

 

Deel dit nieuws!