De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • RGN - vanwege essentie - van Almelo naar DSTRCT/74 in Hengelo

RGN - vanwege essentie - van Almelo naar DSTRCT/74 in Hengelo

HENGELO/ALMELO – Het bedrijf RGN brand identity services, gespecialiseerd in huisstijl en merkmanagement, verkast medio dit jaar van Almelo naar Hengelo, alwaar RGN het gebouw betrekt waarin voorheen een energiebedrijf was gehuisvest, te weten het voormalige Essent-kantoor aan de Wegtersweg te Hengelo, dat na een metamorfose de naam DSTRCT/74 gaat dragen.
 
RGN is sinds de oprichting in 1997 gevestigd te Almelo (aan de A35) en heeft daarnaast kantoren in Istanbul, Barcelona en Keulen. Het toekomstige hoofdkantoor in Hengelo krijgt de naam DSTRCT/74. Het bedrijf, ontsproten aan het brein van de ex-werknemers Koetsier en Nijland van het ooit fameuze Nijkamp & Nijboer te Oldenzaal, gebruikt de nieuwbouw om verder te professionaliseren.

In dat kader zegt algemeen directeur Scholten van Agteren in een communiqué dat de verhuizing een positieve impuls aan de onderneming én medewerkers zal geven en daarmee aan het concern, dat internationaal nog verder kan groeien. RGN heeft als corebusiness om bedrijven en organisaties te helpen bij wat wordt genoemd ‘de implementatie en het management van hun merkidentiteit’.

Deel dit nieuws!