De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Van den Biggelaar van kwartiermaker tot directeur Oldenzaal Promotie

Van den Biggelaar van kwartiermaker tot directeur Oldenzaal Promotie

OLDENZAAL – In zijn rol als wegbereider moest kwartiermaker Van den Biggelaar het profiel schetsen voor het inrichten van Oldenzaal Promotie als organisatie voor stadspromotie, evenementencoördinatie en citymarketing. Na de voltooiing wordt hij nu zelf directeur-bestuurder van de stichting. Van de Biggelaar was voorheen werkzaam bij bedrijven in de foodsector (Grolsch en Sligro), de autobandenproductie (Heuver en Van Aalderen) en in de zorg (Livio).

Het stichtingsbestuur en de samenwerkingspartners zijn enthousiast en hebben besloten de kwartiermaker tot directeur te benoemen in ‘de vernieuwde organisatie’.  Hij zou gezien zijn kennis en ervaring de goede man op de goede plek zijn. In zijn nieuwe rol houdt Van den Biggelaar zich bezig met de 'doorontwikkeling' van Oldenzaal Promotie als marketingorganisatie voor de hele stad, als gesprekspartner van gemeente en samenleving. Van belang daarbij is volgens henm de 'positionering' van Oldenzaal als merk en het stimuleren van samenwerkingen en een strategie'.

Oldenzaal Promotie blijft vanuit het pand aan de Grootestraat ook de Tourist Info verzorgen. De directeur zegt nu al dat de Oldenzaal veel heeft om zich van andere steden te kunnen onderscheiden. Hij noemt 'een mooie omgeving, historie, veel unieke winkels, gave evenementen en ga zo maar even door'. En ook: 'Dit moeten we vaker en beter vertellen, aan de gewenste doelgroepen. De focus ligt op online en digitalisering.'

Deel dit nieuws!