De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Switch-directeur Vos nieuwe bestuurder en vicevoorzitter van IKT

Switch-directeur Vos nieuwe bestuurder en vicevoorzitter van IKT

ENSCHEDE - In het bestuur van de Industriële Kring Twente (IKT) treedt Switch-directeur Vos aan als bestuurder en vicevoorzitter van deze Twentse netwerkorganisatie. De bevlogen em ambiteuze nieuweling is bovendien gekozen tot vicevoorzitter van het driekoppige hoofdbestuur naast voorzitter Nieuwmeijer en directeur Bemthuis.

Vos loopt al een aantal jaren mee binnen de Industriële Kring Twente en neemt in het bestuur de plek in de vertrokken bestuurder Oude Weernink. De kersverse bestuurder zegt zich sterk te willen beijveren voor een IKT nieuwe stijl.

Stipulerend: ‘Je was  lid van de kring (regio) Oldenzaal, Haaksbergen, Almelo, Enschede, Hengelo/Borne of van West Twente, en ging naar bijeenkomsten die georganiseerd werden door je eigen kring. Het nieuwe IKT is één organisatie, waarin je als lid welkom bent op alle evenementen die er georganiseerd worden. Je kiest zelf naar welke bijeenkomsten je gaat en in welke plaats. Die keuze maak je op basis van de spreker die je aanstaat, het thema dat op tafel komt of de sector die centraal staat, tijdens een bedrijfsbezoek.’

Deel dit nieuws!