De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Subsidie verbouwing clubhuis korfbalvereniging (eeuwling) Achilles

Subsidie verbouwing clubhuis korfbalvereniging (eeuwling) Achilles

ALMELO – De korfbalvereniging Achilles in Almelo krijgt van  de gemeente een bijdrage van ruim 16.000 euro als bijdrage in de kosten voor het uitbreiden van het clubgebouw aan de Koedijk. Met de ver-/nieuwbouwkosten is ruim 64.380 gemoeid Voor een deel van de financiering van de kosten vroeg Achilles een aan voor een renteloze lening, zijnde 25 procent.

Het aannemersbedrijf Kobes is inmiddels begonnen met de verbouwing en de aanbouw van een berging. Verder wordt bij het clubhuis een terras aangelegd en komt er een nieuwe fietssentalling. Alles is er op gericht om in april van dit jaar de nieuwbouw op te leveren, want dan bestaat de christelijke korfbalclub op de kop af honderd jaar.

De voetbalclub La Première krijgt van de gemeente Almelo ruim tienduizend euro voor het verplaatsen en aanpassen van de oefenveldverlichting rondom het nieuwe kunstgras op het bij haar in gebruik zijnde deel van het sportpark Ossenkoppelerhoek. Hetzelfde bedrag voor hetzelfde doel gaat naar de rugbyclub Big Bulls op sportpark Het Wendelgoor.

 

Deel dit nieuws!