De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   

Overigens CDX

'De provincie Overijssel zet een belangrijke stap op weg naar het oplossen van het klimaatvraagstuk.' Het is de eerste zin van een persbericht dat hedenavond werd rondgestuurd. Nu maar hopen dat ze daar van de noordpool tot de zuidpool kennis van nemen. Het is, vrij naar Neil Armstrong, een kleine stap voor de mens, maar een grote sprong voor de mensheid.

Provinciale Staten van Overijssel hebben hiertoe besloten en Tijs de Bree is hun profeet. Het klimaatvraagstuk behoort binnenkort tot het verleden, zoveel is duidelijk. Het wordt opgelost, want Overijssel heeft getekend. Dan blijven de andere provincies niet achter, de regering ook niet, waarna Europa zal volgen en nadien, China, Rusland, Afrika, Zuid-Amerika.

Tenslotte zal tijdens een topontmoeting op het buitenverblijf van Tijs de Bree in Laag-Zuthem met Donald Trump ook Noord-Amerika aansluiten, waarna de schoonmaak van het aardrijk kan beginnen. En het zingt tot in de zwartste gaten van de Onmetelijkheid rond dat het in Overijssel begon, tenzij... morgen een paar boeren met tractors naar Zwolle bolscheren.

 

 

 

Deel dit nieuws!