De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   

Overigens CDVIII

Zorg dat je stevig in je voeten staat. Dat zei de geachte afgevaardigde Wessels van GroenLinks in Enschede tijdens een debat en daarmee sloeg hij de spijker vanavond op de kop. Het was namelijk evident dat wie niet stevig in zijn voeten stond uit zijn schoen zou vallen. Het zijn  sterke benen die de weelde van het democratisch proces in Enschede kunnen dragen.

Het ging over de binnenstad die volgens wethouder Van Houdt van de ChristenUnie 'zero emissieloos' moet worden. Met die Van Houdt kun je alle kanten op, want het kan zonder emissie betekenen. maar ook helemaal niet. Wat is er kortom loos in het stadscentrum van Enschede? En wat is de missie van de wethouder die in Enschede over de missie gaat, en welke dan precies?

Er is, bleek uit de vertogen, ook een plan voor nog een grote ondergrondse parkeergarage in de stad, dit keer onder het Stationsplein. Want de gemeente (Van Houdt?) vindt die keldershowroom van geparkeerd blik onder het Van Heekplein kennnelijk nog onvoldoende. 'We willen goed bereikbaar zijn, maar niet doorsteekbaar. We willen stappen en trappen.'Heerlijke stad!

 

Deel dit nieuws!