De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • VVD-raadslid in Enschede verbaasd over TOS-lidmaatschap Alifa

VVD-raadslid in Enschede verbaasd over TOS-lidmaatschap Alifa

ENSCHEDE -De raadsfractie van de VVD in Enschede vraagt zich af wat een vorstelijk gesubsidieerde instelling als de stedelijke welzijnsorganisatie Alifa beweegt lid te worden van de TOS Businessclub van FC Twente. Het raadslid Denneboom van de coalitiepartij vraagt zich af wat Alifa, dat met gemeenschapsgeld werkt, beoogt met het lidmaatschap. Ze wil van het college van burgemeester en wethouders een reactie.

Reversma is sedert elf maanden algemeen directeur/bestuurderbij de Stichting Alifa. Ze afficheert zichzelf als 'ondernemend met visie en maatschappelijk engagement, creatief, energiek, een teamwerker, flexibel, communicatief en sociaal sterk, houdt overzicht in complexe omgevingen en situaties'. Ze moet bij Alifa  de langdurige voorman Mohamed El Hamdaoui doen vergeten die naar Groningen vertrok en zich als supporter van FC Twente afficheerde.

 Er staat volgens Denneboom op Facebook expliciet in het bericht dat 'mevrouw Liselot Reversma zelf elke thuiswedstrijd van de partij is'. Het raadslid wil van het college weten of het op de hoogte is van het lidmaatschap en wat daarvan de kosten zijn. Bovendien vraagt ze zich af of het wenselijk is dat een gesubsidieerde partij gelden voor maatschappelijke activiteiten voor inwoners van Enschede, besteedt aan het lidmaatschap van de TOS Businessclub. Als dat het geval mocht zijn is het liberale raadslid benieuwd naar de motivering.

Deel dit nieuws!