De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Winkeliers Vroomshoop voorzien met ‘openbare toiletten’ in behoefte

Winkeliers Vroomshoop voorzien met ‘openbare toiletten’ in behoefte

VROOMSHOOP -  De neringdoenden van Ondernemend Vroomshoop gaan voorzien in de behoefte aan publiekstoiletten in het dorpscentrum. Er komen geen wc’s in de openbare ruimte, maar een aantal ondernemers maakt met een ‘wc-sticker’ duidelijk dat bezoekers van het winkelhart gebruik mogen maken van de sanitaire voorzieningen in de winkel, zonder de verplichting iets te kopen, dus geen boodschap als dank voor de boodschap.

‘Op deze wijze willen wij als Winkelhart van Twenterand een stap voorwaarts zetten’, zegt woordvoerder Dijkstra van Ondernemend Vroomshoop, met name voor het flanerende publiek met kleine kinderen of fysieke ongemakken.

De klant is koning en ook de koning moet als hij ergens is wel eens ter toilette. Niets menselijks is Koning Klant vreemd. Bezoekers die gedurende een korte of langere tijd willen winkelen in Vroomshoop en plotseling ‘hoge nood’ krijgen, kunnen met ingang van heden, in diverse zaken gratis van de wc gebruik maken. De zaken die dit initiatief faciliteren zijn herkenbaar aan een sticker bij de ingang met daarop de tekst ‘Maak gerust gebruik van onze toiletten; gratis en zonder verplichtingen!’ De ondernemers denken hiermee in een primaire behoefte te voorzien en hierdoor het voor mensen uit de regio nog aantrekkelijker om naar Vroomshoop te komen teneinde in een ontspannen sfeer te winkelen.

 

Deel dit nieuws!