De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Verbouwing van het Twents Carmel College in Losser opgeleverd

Verbouwing van het Twents Carmel College in Losser opgeleverd

LOSSER - De verbouwing van het Twents Carmel College te Losser is opgeleverd en dat was reden voor een feestelijk moment. Volgens wethouder Van Essen staat er nu een prachtig gebouw waarmee het voortgezet onderwijs en het muziekonderwijs in Losser jaren vooruit kunnen. 

Naar de mening van schooldirecteur Vos is het nu een kwestie van inrichten en verhuizen. Ze liet weten dat de medewerkers reikhalzend uitzien naar de ingebruikneming aan het begin van het volgende schooljaar, eind augustus. 'We zijn heel blij met het resultaat en zien er naar uit er gebruik van te maken.' Dat geldt volgens cultuurcoach en coördinator muziekonderwijs Haitjema-Bauhaus ook voor de Stichting Fundament. 'We maken niet alleen gebruik van een aantal klaslokalen van het Carmel College, maar hebben ook twee eigen lokalen voor het muziekonderwijs.'

Voor muziekleerlingen is er een eigen ingang zodat buiten schooluren niet het hele gebouw toegankelijk is. De verbouwing geschiedde door het bouwbedrijf Marku uit Lichtenvoorde en de combinatie der Almelose installatiebedrijven Brusche en Engberink.

 

 

Deel dit nieuws!