De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Forse investeringen in accommodatie honderdjarig NEO in Borne

Forse investeringen in accommodatie honderdjarig NEO in Borne

BORNE - In het honderdste jaar van haar bestaan wacht de voetbalvereniging NEO te Borne een vernieuwing van het complex met een frisse en eigentijdse uitstraling. De royale luifel zorgt niet alleen voor een nieuwe entree van het sportpark, maar moet de bezoekers ook van de sportvelden naar de kantine leiden. Zo investeert de voetbalvereniging in verfraaiing van de entree en verbouwing van het clubhuis, het leggen van zonnepanelen en het aanbrengen van duurzame veldverlichting.

Dit gebeurt dus in het jaar waarin (RKSV) NEO honderd jaar bestaat; een euw die is beschreven in het jubileumboek. Op de recente receptie  waren gewezen cracks van FC Twente en Heracles Almelo present. Bij laatstgenoemde eredivisieclub kwam spits Wout Weghorst, kind van NEO, tot wasdom. De maatschappelijke betrokkenheid ban NEO werd bejubeld en zo ook de samenwerking met de zustervereniging BVV Borne, wat in het verleden wel eens anders was.

De club kreeg verder de koninklijke penning en een KNVB-dundoek. Ook is een nieuw NEO-lied gemaakt en gaat de vereniging ook met de tijd door de rookruimte te vervangen door een biljartkamer. Het zijn tekenen van de tijd bij een club die de tijdgeest al een eeuw bijbeent.

Deel dit nieuws!