De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Vonhof krijgt de prestatieprijs van Ten Hag voor NOVON en MKB

Vonhof krijgt de prestatieprijs van Ten Hag voor NOVON en MKB

ENSCHEDE – De jaarlijkse ten Hag Prijs is vandaag toegevallen en NOVON-ondernemer en MKB-voorzitter Vonhof uit Zwolle. Hij kreeg de prijs vanavond uit handen van voorzitter Van Ingen van de jury tijdens een bijeenkomst in de Universiteit van Twente. Vonhof combineert het voeren van de directie over zijn NOVON Schoonmaakbedrijven, die ook in Twente vertegenwoordigd zijn, met zijn functie als voorzitter van MKB Nederland. De jury van de prestatieprijs roemt Vonhof vanwege zijn gedrevenheid en omdat hij het belang van ondernemers immer voorop zou stellen.

Vonhof kocht  een kwart eeuw geleden een ladder en een bestelbusje en begon in Zwolle voor zichzelf als glazenwasser. Gaandeweg bouwde hij dit uit tot een middelgroot schoonmaakbedrijf. Nu is hij directeur-eigenaar van NOVON Schoonmaakbedrijven, met de hoofdvestiging in Zwolle en een tweede vestiging in Enter. Vonhof is eveneens aandeelhouder van Djopzz personeelsdiensten in Zwolle dat zich richt op onderwijspersoneel en instroombanen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De ten Hag Prestatieprijs wordt sinds 1994 jaarlijks uitgereikt aan personen, instellingen en organisaties die de regio positief op de kaart zetten. Tot de eerdere winnaars behoren platprofessor Anne van der Meiden en televisiemaker Erik Dijkstra. Van belang is de geleverde bijdrage aan de (inter)nationale ontwikkeling van Oost-Nederland, wat het werkgebied is  van de ten Hag Groep.

Deel dit nieuws!