De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Fractie van DAP loost Costeris vanwege haar erfenis Van Vlaanderen

Fractie van DAP loost Costeris vanwege haar erfenis Van Vlaanderen

HAAKSBERGEN - Het raadslid Costeris gaat op eigen kracht door nu ze uit de raadsfractie van De Actieve Partij (DAP) in Haaksbergen is gezet. Volgens haar drie gewezen partijgenoten was ze te solistisch bezig en nog te veel  actief in het politieke denkkader van ex-wethouder Van Vlaanderen, die trouwens ook min of meer uit de partij werd gezet, een partij die toen nog Leefbaar Haaksbergen heette.

In een commissievergadering bleek deze week dat Costeris over het Gat in de Markt een sterk afwijkende visie heeft ten opzichte van de koers van haar fractiegenoten Rouwenhorst, Prinsen en Uuldriks, die haar in een communiqué bedanken voor de samenwerking die wat hen betreft per direct eindigt.

Costeris vindt dat ze recht heeft om waar ze dat politiek nodig acht een eigen standpunt uit te dragen, daar elk raadslid zonder last of ruggenspraak is gekozen, al vinden haar (ex)collegae dat er een fractielijn is die niet bij voortduring dient te worden verstoord, in de zaal van de raad noch op de sociale media.

Deel dit nieuws!