De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • CDA Wierden herinnert college aan klus bij Fedor van Kregten-tunnel

CDA Wierden herinnert college aan klus bij Fedor van Kregten-tunnel

WIERDEN -  Er moet voor de zomer een alomvattend plan komen voor de nu onooglijke en onlogische situatie bij de Fedor van Kregten-tunnel in Wierden. Deze opdracht van het CDA aan het college van burgemeester en wethouders staat nog steeds en de christendemocraten willen, valt in de fractie te vernemen, ruim voor de debatten over de meerjarenbegroting een plan met een kostenraming.

De onoverzichtelijke verkeerssituatie is een velen een doorn in het oog. Daarenboven staan aan de Anjelierstraat richting Plan Oost tot aan de Tulpenstraat 'rommelige' panden, onder meer op de locatie van het voormalig slachthuis, het pand van de Stichting Oost-Europa, het gebouw van de Harmonie Wierden en het onderkomen van een Soweco-ploeg.

Na de voltooiing van een aantal infrastructurele projecten, zoals de Nijverdalsestraat, de Stationstraat-Noord en de Dorpsstraat-Enter (is geld voor vrijgespeeld), is de situatie bij de Fedor van Kregten-tunnel nu aan snee, bond fractievoorzitter Getkate het college eind vorig jaar op het hart, aandringend op een pro-actieve houding om het momentum niet te missen.

 

 

 

 

 

Deel dit nieuws!