De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Rijssen-Holten opnieuw MKB-vriendelijkste gemeente van Overijssel

Rijssen-Holten opnieuw MKB-vriendelijkste gemeente van Overijssel

RIJSSEN/HOLTEN - De gemeente Rijssen-Holten is wederom uitgeroepen tot de meest MKB-vriendelijkste gemeente 2019 van Overijssel. De gemeente scoort haar ondernemersklimaat een 8,1 tegen eerder 7,8, bij een landelijk gemiddelde van 6,3. Rijssen-Holten is nu als provinciaal winnaar in de race voor landelijke verkiezing. Eind maart wordt duidelijk of de gemeente ook de nationale titel pakt.

De prijs is vanmiddag uitgereikt door regiomanager Bakker van MKB Midden-Nederland in het bijzijn van en namens de vijf ondernemersverenigingen in Rijssen-Holten.'Het is vaak makkelijker om aan de top te komen dan er te blijven. We hopen met deze prijs andere gemeenten te enthousiasmeren om aan de slag te gaan met MKB-vriendelijkheid.', aldus Bakker.

Volgens wethouder Tijhof draait alles om een goede samenwerking met ondernemers. 'We hebben deze prijs aan hen te danken. Van bode tot burgemeester, we doen er alles aan om een fijn ondernemersklimaat te creƫren.'

Deze tweejaarlijkse prijs is een initiatief van MKB-Nederland. Op basis van een grootschalig onderzoek onder ondernemers wordt het lokale ondernemersklimaat gepeild. In het onderzoek komen onder meer  tevredenheid van ondernemers over de dienstverlening aan de orde en het imago van de gemeente.

Deel dit nieuws!