De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Idee van GBT: meer Twenterand in Hellendoorn (Rally): start en proef

Idee van GBT: meer Twenterand in Hellendoorn (Rally): start en proef

VROOMSHOOP/HELLENDOORN - De mogelijkheid bestaat dat de gemeente Twenterand een meer prominente rol gaat spelen in de Hellendoorn Rally. Zo zou de start in Vroomshoop plaats kunnen vinden en zijn er mogelijkheden voor een klassementsproef op het industrieterrein in Vriezenveen, zoals ze er ook één is op bedrijvenpark Twente in Almelo, en één op 't Lochter in Nijverdal.

Dit idee voor een meer prominente plek van de spraakmakende rally op grondgebied van Twenterand is recent bij 'Politieke Stem op Delta FM' door gemeenteraadslid Elzinga toegelicht. Hij stelt onder meer dat de rally in Twenterand zeker zo sterk in Twenterand leeft als in Hellendoorn, zo niet sterker.

De live-uitzending van de rally op Delta FM wordt elk jaar gedurende twee dagen enorm goed beluisterd. Dat weet Elzinga omdat hij het evenement als radiopresentator volgt. Een extra attractie in de editie van afgelopen september was de deelname van navigator Harmsen uit Den Ham, die sinds afgelopen jaar wethouder is namens de lokale partij GBT, waarvan Elzinga dan weer fractievoorzitter is. Beiden zullen bij gelegenheid een balletje opgooien over meer Twenterand in de Hellendoorn Rally.

Deel dit nieuws!